Κωνσταντίνα Χατζηαθανασίου

Η Κωνσταντίνα Χατζηαθανασίου εργάζεται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Eurolingua ως Υπεύθυνη Γραμματείας .Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Πάτρα, είναι απόφοιτη της Σχολής Panavision Media Grp (Τμήμα Εκφωνητών και ΜΜΕ), μιλάει απταίστως Αγγλικά & Γαλλικά και κατέχει άριστες γνώσεις όσον αφορά τη χρήση H/Y, τόσο σε περιβάλλον Office όσο και σε Λογιστικά Προγράμματα Τιμολόγησης-Διαχείρισης Πελατολογίου (ERP, ENTERSOFT BUSINESS SUITE, SYNOLO/OMIKRON, EΠΑΦΟΣ).

Έχει εργαστεί σε γραμματειακές θέσεις και λογιστήρια μεγάλων Ανωνύμων Εταιριών στην Αθήνα ως Customers’ Supervisor, σε τουριστικό γραφείο ως Group Hostess Incoming-Outgoing Tourism ,σε ξενοδοχεία ως front-desk Assistant, και πλέον ανήκει στο δυναμικό της Eurolingua. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και workshops που αφορούν στο κομμάτι της διαχείρισης των πελατών, του marketing και της εύρυθμης λειτουργίας μιας εταιρείας όπως, Online Marketing Fundamental, Education Coaching, Επαγγελματικές Δεξιότητες της Επόμενης Δεκαετίας, Σχολές και επαγγέλματα του Μέλοντος: Όταν η ακαδημαϊκή επάρκεια ορίζεται από τις απαιτήσεις των νέων καιρών, Αποδοτική Διαχείριση Τοξικών Συμπεριφορών στην Εργασία, Self-Branding as Professionals, Η Ανάγκη για Πιστότητα περνάει μέσα από την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, Η αυτεπίγνωση στη διαδικασία της εκπαίδευσης κ.ά.

Ως άνθρωπος είναι οργανωτική, επιμελής, ευέλικτη και ικανή να ανταπεξέλθει σε πολλαπλές αρμοδιότητες . Λατρεύει τη φύση, την άθληση, το διάβασμα, και τα ταξίδια. Μα πάνω από όλα λατρεύει τα παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να σε διδάξουν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.