Είπαν για εμάς

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Χριστίνα που πολλά χρόνια τώρα (από το δημοτικό) με βοήθησε να μάθω τα βασικά πράγματα στα Αγγλικά ώστε να προχωρήσω παραπέρα και στο τελικό στάδιο (το TOEIC). Η εμπειρία ήταν αρκετά μοναδική και ειδικά το συναίσθημα χτυπάει έντονα όταν σε ενημερώνει η αγαπημένη σου καθηγήτρια ότι πήρες το πτυχίο με άριστο βαθμό.

Με αγάπη και άφθονο σεβασμό στις γυναίκες του φροντιστηρίου.

Κωνσταντίνος Δήμας (22 ετών)

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και ειδικά την Στέφανι η οποία ήταν μια καταπληκτική καθηγήτρια με πολλές γνώσεις. Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη και τα μαθήματα ήταν υπέροχα. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Τζούντι (27 ετών) | IELTS

Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και τη δουλειά που καταφέραμε. Δεν είναι εύκολο σε ένα χρόνο να πας από το μηδέν στο να δίνεις Β2 Ιταλικών. Ωστόσο, εδώ όλα είναι δυνατά!

 

Κυριάκου Ανδρέας (20 Ετών)

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ για το μαγικό και ονειρεμένο ταξίδι που μας προσφέρατε ολόκληρη τη χρονιά στον κόσμο της γνώσης

 

Με απέραντη ευγνωμοσύνη και αγάπη, Χριστίνα

Χριστίνα

Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη και Χριστίνα !

I’ve learned so much Greek in such a short time, teacher Eleni was amazing, always kind, patient and understanding. Even if my dictations came out all red with corrections I never felt bad for making mistakes. Thank you for the experience!

Evelina Balazh (21 Ετών)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο σας για την άψογη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην καθηγήτρια Αγγλικών κα Ελένη που με βοήθησε και πήρα εύκολα το πτυχίο Lower.

Αναγνωστοπούλου Εύα (46 Ετών)

Συγχαρητήρια στους καθηγητές του Κ.Ξ.Γ Eurolingua για την καλή προσέγγιση στους ενήλικες και την εξαιρετική διδασκαλία. I spent amazing time and I am glad to have met so excellent teachers there.

Olga Kuharskaia (28 Ετών)

Σ’αυτό το φροντιστήριο πέρασα πολύ ωραίες στιγμές και γνώρισα ανθρώπους που μου δίδαξαν ανεκτίμητες αξίες τις οποίες σκοπεύω να κρατήσω για την υπόλοιπη ζωή μου. Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να έχω τόσο καλούς καθηγητές, από τους οποίους αποκόμισα πολλά… Τέλος,πιστεύω κάθε μαθητής που έρχεται εδώ καταλήγει να φεύγει νιώθοντας νοσταλγία για τις στιγμές που πέρασε ! Συγχαρητήρια!

Μ.Ts. (18 Ετών)

Mετά από πολλές εβδομάδες αναζήτηση στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της Κορίνθου, κατέληξα στο δικό σας και πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Η χημεία με την καθηγήτριά μου ήταν εμφανής από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, γεγονός που συντέλεσε σε αποτελεσματικές και ευχάριστες ώρες διδασκαλίας. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε έχω ήδη προτείνει το φροντιστήριό σας σε πολλούς φίλους και γνωστούς. Ελπίζω ο ζήλος, η καλή δουλειά και το συνεχές ενδιαφέρον σας στην πρόοδο των μαθητών σας να συνεχίσουν!

Μερμίγκη Ειρήνη (28 Ετών)

Μοναδική εμπειρία ! Άριστη εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών και πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εκλογή των καθηγητών. Συγκεκριμένα για την Βιβή, τη δασκάλα μας στα Ιταλικά, πρέπει να πω ότι είναι η καλύτερη δασκάλα που είχα ποτέ και με τη συμμαθήτριά μου την Ντίνα δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. «Βιβή μου συνέχεια σε σκεφτόμαστε και σε μελετάμε». Να είσαι πάντα καλά με το γέλιο σου, το κέφι σου και τη διάθεσή σου για διδασκαλία!

Βάσω Κοκκώνη (31 Ετών)