Παροχές

Στα Κ.Ξ.Γ. Eurolingua λαμβάνοντας υπ’όψιν το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο και έχοντας πάντα ως γνώμονα το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μαθητές, σπουδαστές και γονείς, παρέχουμε σε αυτούς και αυτές που μας εμπιστεύονται τις ακόλουθες προσφορές:

Δωρέαν πρόσβαση στην Εκπαιδευτική μας πλατφόρμα.
Ο μαθητής/ια έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το διάβασμά του και στο σπίτι, χάρη στην πλατφόρμα μας “ Eurolingua QLS-iLearn” όπου μέσα από μία πληθώρα δραστηριοτήτων π.χ παιχνίδια, γρίφοι, role-playing, μαθαίνει…παίζοντας! 24 ώρες το 24ωρο η πλατφόρμα Eurolingua QLS-iLearn θα είναι εκεί για τις ανάγκες σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Δωρεάν σχολικός εξοπλισμός για τη νέα χρονιά.
Εφοπλιστείτε με τσάντα, τετράδιο και φάκελο για τις σημειώσεις σας από τα Κ.Ξ.Γ. Eurolingua.

Δωρεάν Αγγλόφωνα Βιβλία Λογοτεχνίας.
Με απολύτως μηδέν κόστος μπαίνετε στη δωρεάν ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη και μπορείτε και από το κινητό σας, να διαβάσετε όποιο βιβλίο επιθυμείτε στην αγγλική γλώσσα για όλα τα επίπεδα ή ακόμα να δανειστείτε βιβλία από τη βιβλιοθήκη των κέντρων μας.

Προνομιακή τιμή για το τεστ QLP. Ariston M.I.
Η αξιοποίηση της σύγχρονης επιστήμης της Παιδοψυχολογίας και της Εκπαίδευσης είναι για εμάς το άλφα και το ωμέγα. Κατά αποκλειστικότητα για τον νομό Κορινθίας παρέχουμε τη δυνατότητα του τεστ Μαθησιακού Προφίλ με 40% έκπτωση τόσο στους μικρούς μαθητές μας όσο και στους ενήλικους σπουδαστές μας καθώς και δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη βασισμένη στα αποτελέσμα του τεστ προκειμένου να μάθει ο μαθητής και η μαθήτρια των κέντρων μας ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος μάθησης που ταιριάζει σε αυτόν/η.

Ετήσια Συνδρομή σε μαθητικό περιοδικό ποικίλης ύλης (Mary Glasgow Magazine).
Με τη μικρή ομαδική ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ ο μαθητής/ια παραλαμβάνει ξενόγλωσσα μαθητικά περιοδικά στον χώρο του/της με θεματολογία προσαρμοσμένη στην εκάστοτε ηλικία του/της, στη γλώσσα που διδάσκεται.

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για φοιτητές/ιες στο Εξωτερικό.
Η Διευθύντρια και Υπεύθυνση σπουδών Χριστίνα Φραγκουλοπούλου αναλαμβάνει την ενημέρωση ενδιαφερομένων αναφορικά με τα εξειδικευμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας που είναι απαραίτητα για σπουδές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Εξωτερικού όπως IELTS &TOEFL.

Δωρεάν Διαγνωστικό Τεστ Επιπέδο στην Ξένη γλώσσα (screening test).
Τα Κ.Ξ.Γ. Eurolingua, εντελώς δωρεάν, εξετάζουν τον/ην ενδιαφερόμενο/η μέσω Διαγνωστικών Τεστ, τα οποία φανερώνουν το πραγματικό επίπεδο γνώσεων και πιθανές ελλείψεις.

Τέλος παρέχουμε τις ακόλουθες εκπτώσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες Πακέτα προσφορών:

  • 10% σε εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων κατά την εγγραφή τον Σεπτέμβρη.
  • 5% έκπτωση σε καταβολή διδάκτρων 3 δόσεων.
  • 10% Σε φοιτητές Α.Ε.Ι.