Χριστίνα Φραγκουλοπούλου

Ονομάζομαι Χριστίνα Φραγκουλοπούλου και είμαι ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Eurolingua.Σπούδασα Teaching Methodology CertESOL στο Eurolink Teacher Training Center in Sheffield,UK, είμαι κάτοχος του Certificate of Proficiency του Πανεπιστημίου Michigan και έχω υψηλή κατάρτιση στην παιδοψυχολογία, τις μαθησιακές δυσκολίες και την συμβουλευτική στο μαθησιακό προφίλ των μαθητών.

Συνεργάζομαι με τους μεγαλύτερους εξεταστικούς και εκπαιδευτικούς φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό και η 25ετής εμπειρία μου στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας επιβεβαιώνεται συνεχώς από το πλήθος των μαθητών που επιτυγχάνουν στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας όλα αυτά τα χρόνια. Το όραμά μου για ουσιαστική προσφορά στο χώρο εκμάθησης ξένων γλωσσών, η εμμονή μου στη διασφάλιση ποιότητας στην παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και η υιοθέτηση των πιο αυστηρών κριτηρίων σπουδών εκτιμήθηκε και από τον όμιλο Κ.Ξ.Γ Πιστοποιημένης Ποιότητας QLS και Eaquals στον οποίο επίσημα εντάχθηκε το κέντρο μας το 2017 ως το μοναδικό μέλος για όλο το νομό Κορινθίας.

Κάθε χρόνο περίπου διοργανώνω εκπαιδευτικά ταξίδια σε πανεπιστήμια του εξωτερικού με σκοπό να έρθουν οι μαθητές μας σε επαφή με τη γλώσσα που διδάσκονται , ως μέσω επικοινωνίας τους με άλλα παιδιά από όλον τον κόσμο. Επιπλέον τα εκπαιδευτικά αυτά ταξίδια αποτελούν και μία μοναδική ευκαιρία για γνωριμία με την κουλτούρα και τον πολιτισμό των χωρών που επισκεπτόμαστε.

Είμαι λάτρης της συνεχούς εκμάθησης ξένων γλωσσών, γνωρίζω ήδη 4 γλώσσες και ευελπιστώ και στην εκμάθηση μιας πέμπτης σύντομα. Κεντρικός άξονας στην υλοποίηση του οράματός μου αποτελεί η ακεραιότητα, η ακαδημαϊκή αριστεία και οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και θα συνεχίσω να υπηρετώ την ξενόγλωσση εκπαίδευση με όλες μου τις δυνάμεις για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών όλων των νέων αλλά και των ενηλίκων σπουδαστών μας.